Partner overzicht

De ID-Scan helpt om de huidige situatie van een bedrijf of organisatie beter te begrijpen (inzicht), wat leidt tot een gerichter advies. Onderstaande bureaus maken al gebruik van de ID-(Quick)Scan in hun advisering.

All
  • All
  • Bedrijfsadvies
  • Branding, marketing & communicatie
  • Cultuur & Leiderschap
Merklab

Merklab

Wij helpen jou bij het bouwen van een sterk merk. Geen prachtige plaatjes. maar een krachtige identiteit die perfect past. Maak nu de stap van product naar beleving & betekenis. Zo zorgen we ervoor dat jouw merk wordt opgemerkt door jouw klanten!

Anychange

AnyChange begeleidt organisaties bij veranderingsprocessen, met de focus op cultuur. Hiervoor gebruiken zij hun zelfontwikkelde model: het Z-Model of Change in combinatie met de ID-Scan van BIC-Institute.

Deltazuid

DeltaZuid is een branding bureau, dat gelooft in de kracht van een sterk merk. Zij zijn ervan overtuigt dat die kracht de basis is voor een organisatie om betekenisvol te zijn.

PIDZH

Partner in duurzaamheid (PIDZH) maakt duurzaamheid toegankelijk. Voor alles is een oplossing, het is nu zaak om de oplossingen te verbinden aan de uitdagingen.

Flow+

Flow+ begeleidt ondernemers en hun onderneming naar een volgende fase. Als scherp en kritisch klankbord begeleiden zij ondernemers bij het vinden van een passende oplossing.

Studio MES

Een ontwerpbureau met een passie voor grafisch ontwerp. Ze creëren sterke merken waarvan je een lach op je gezicht krijgt.

Familie Fraipont

Familie Fraipont doorgrondt het merk van een organisatie, om zou een stevig fundament te ontwikkelen waarop het merk wordt opgebouwd. Zij vertalen de inhoud naar uiterlijk, om zo de ware identiteit van het merk te tonen.

BlueBox

Bluebox is een samenwerkingsverband van specialisten, die al jaren actief zijn op het gebied van (online) marketing en communicatie. Zij ontwikkelen een onderscheidend goed (online) marketingverhaal op maat voor ondernemers.

Pennut

Pennut begeleidt missie-gedreven organisaties op weg naar duurzame groei. Groei draait volgens Pennut om impact, mensen en authenticiteit.

MOSQUITO

MOSQUITO helpt bedrijven een blijvende indruk achter te laten door prikkelende marketingconcepten en strategieën te creëren.

Human Builders

Human Builders heeft oog voor ‘de mens’ in organisaties. Door middel van hun aanpak, wordt een hoger rendement op nieuwe medewerkers en een optimale betrokkenheid bij bestaande medewerkers behaald.

IVO Marketing en Communicatie

IVO, de business partner in communicatie, helpt merken en locaties bij het creëren van een sterk verhaal om samen medewerkers, klanten, inwoners en/of stakeholders mee te nemen. IVO neemt merken en locaties van oorsprong naar voorsprong door zijn specialisme in identiteit en positionering.

DACHMAR

DACHMAR definieert welke marketingactiviteiten nodig zijn voor organisaties om strategische doelen te bereiken. Door een passende marketingspecialist bij de organisatie te plaatsen, ondersteunt het bedrijf deze strategische doelen.

Geïnteresseerd? Word partner of
bespreek de mogelijkheden

In de afgelopen jaren hebben al diverse bedrijven de ID-Scan met succes ingezet voor hun klanten. Wil je ook kennismaken en vrijblijvend ervaren wat deze scan toevoegt aan jouw dienstverlening?

Partner worden?

Voorwaarden en prijzen

BIC institute werkt samen met: