Partner overzicht

De ID-Scan helpt om de huidige situatie van een bedrijf of organisatie beter te begrijpen (inzicht), wat leidt tot een gerichter advies. Onderstaande bureaus maken al gebruik van de ID-(Quick)Scan in hun advisering.

All
  • All
  • Bedrijfsadvies
  • Branding
  • Cultuur & Leiderschap
  • Duurzaamheid
  • Marketing & Communicatie
  • Strategie

Business Roadmaps

Business Roadmaps is een programma dat ondernemers begeleidt om stapsgewijs een strategie te ontwikkelen, om zo hun gewenste ambitie te bereiken.

Rightway Marketing & Organisatie Advies

Het (her) ontwikkelen van werkgeluk van zowel medewerkers als van directie is onze drijfveer. Dit helpt om de juiste focus & balans te vinden bij pijlers zoals waarde positionering, cultuur en structuur.

Next Gear

Next-Gear is een krachtig collectief van kennis ondernemers die de MKB-ondernemer helpen schakelen naar een Next Level: “We accelerate your performance”. Next-Gear legt de focus op mens én bedrijf.

Anychange

AnyChange begeleidt organisaties bij veranderingsprocessen, met de focus op cultuur. Hiervoor gebruiken zij hun zelfontwikkelde model: het Z-Model of Change in combinatie met de ID-Scan van BIC-Institute.

Deltazuid

DeltaZuid is een branding bureau, dat gelooft in de kracht van een sterk merk. Zij zijn ervan overtuigt dat die kracht de basis is voor een organisatie om betekenisvol te zijn.

PIDZH

Partner in duurzaamheid (PIDZH) maakt duurzaamheid toegankelijk. Voor alles is een oplossing, het is nu zaak om de oplossingen te verbinden aan de uitdagingen.

Flow+

Flow+ begeleidt ondernemers en hun onderneming naar een volgende fase. Als scherp en kritisch klankbord begeleiden zij ondernemers bij het vinden van een passende oplossing.

Studio MES

Een ontwerpbureau met een passie voor grafisch ontwerp. Ze creëren sterke merken waarvan je een lach op je gezicht krijgt.

Zuid Creatives

Zuid Creatives helpt merken en bedrijven vooruit, gebaseerd op relevante en vernieuwende inzichten, resultaatgerichte campagnes, aantrekkelijke content en slimme digitale producties.

10voor5

10voor5 is een mentor voor organisaties, leert faciliteren, helpt bij het creëren van duidelijkheid en begeleidt bij het nemen van verantwoordelijkheid én het doen. 10voor5 realiseert verandering.

Familie Fraipont

Familie Fraipont doorgrondt het merk van een organisatie, om zou een stevig fundament te ontwikkelen waarop het merk wordt opgebouwd. Zij vertalen de inhoud naar uiterlijk, om zo de ware identiteit van het merk te tonen.

BlueBox

Bluebox is een samenwerkingsverband van specialisten, die al jaren actief zijn op het gebied van (online) marketing en communicatie. Zij ontwikkelen een onderscheidend goed (online) marketingverhaal op maat voor ondernemers.

Pennut

Pennut begeleidt missie-gedreven organisaties op weg naar duurzame groei. Groei draait volgens Pennut om impact, mensen en authenticiteit.

Willemse Consultancy

Willemse Consultancy is continu bezig met kennis verbreding, begeleiding en het coachen van grote en kleine organisaties om hun talenten te vergroten en de reputatie van de organisatie duurzaam te blijven behartigen.

MOSQUITO

MOSQUITO helpt bedrijven een blijvende indruk achter te laten door prikkelende marketingconcepten en strategieën te creëren.

Human Builders

Human Builders heeft oog voor ‘de mens’ in organisaties. Door middel van hun aanpak, wordt een hoger rendement op nieuwe medewerkers en een optimale betrokkenheid bij bestaande medewerkers behaald.

IVO Marketing en Communicatie

IVO, de business partner in communicatie, helpt merken en locaties bij het creëren van een sterk verhaal om samen medewerkers, klanten, inwoners en/of stakeholders mee te nemen. IVO neemt merken en locaties van oorsprong naar voorsprong door zijn specialisme in identiteit en positionering.

DACHMAR

DACHMAR definieert welke marketingactiviteiten nodig zijn voor organisaties om strategische doelen te bereiken. Door een passende marketingspecialist bij de organisatie te plaatsen, ondersteunt het bedrijf deze strategische doelen.

Expat Valley

Expat Valley is een organisatie die kinderen ondersteunt bij internationale migratie. Deze organisatie gelooft dat deze migratie een verrijkende ervaring moet zijn die kinderen in staat stelt te gedijen.

Geïnteresseerd? Word partner of
bespreek de mogelijkheden

In de afgelopen jaren hebben al diverse bedrijven de ID-Scan met succes ingezet voor hun klanten. Wil je ook kennismaken en vrijblijvend ervaren wat deze scan toevoegt aan jouw dienstverlening?

Partner worden?

Voorwaarden en prijzen

BIC institute werkt samen met: