Wil je samenwerken?
Bespreek de mogelijkheden met ons!

In de afgelopen jaren hebben al diverse BIC partners en licentiehouders de ID-Scan met succes ingezet voor hun klanten. Wil je ook kennismaken met ons, onze methode en vrijblijvend ervaren wat deze scan toevoegt aan jouw dienstverlening?

BIC-Partner4-web

8 voordelen: Belangrijk voor jou

Als je met ons of een van onze partners in gesprek gaat, zal je merken dat we hele boeken zouden kunnen schrijven over de voordelen die de ID-Scan op kunnen leveren. Maar om het voor jou even kort te houden, staan de belangrijkste acht hieronder voor je uitgelegd:

BIC - Icons-03

Extra verdienmodel

Met de ID-Scan heb je als partner een extra verdienmodel in handen. Volledig geautomatiseerd haal je met relatief weinig inspanningen waardevolle inzichten boven water. Je bepaalt zelf het tarief dat je jouw klant doorberekent.

BIC - Icons-04

Gebruiksvriendelijk

Geen hoge kosten of lange onboarding processen. Het doorlopen van het proces is erg eenvoudig en je kunt er direct mee aan de slag. 

BIC - Icons-02

Impactvol advies

Organisaties zijn steeds meer bezig met duurzaam ondernemen. De ID-Scan geeft inzicht in het thema duurzaamheid aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG's).

BIC - Icons-05

360 graden scan

360 graden betekent dat een organisatie volledig ‘rondom’ wordt geanalyseerd vanuit 3 perspectieven.

BIC - Icons-01

Slimme leadgeneratie

De ID-Quickscan - een verkorte versie van de ID-Scan - kun je gratis inzetten. Zo kom je makkelijker aan tafel bij potentiele klanten. 

BIC - Icons-06

Beveiligde database

Data worden volgens AVG in een beveiligde cloudomgeving bewaard. We maken hiervoor gebruik van betrouwbare Nederlandse software partners. 

BIC - Icons-07

Meertalig

De ID-Quickscan en de ID-Scan zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

BIC - Icons-08

Heldere rapportage

Wij zorgen voor een uitgebreide rapportage zodat jij voldoende basis hebt voor een gedegen, strategisch onderbouwd adviestraject.

Wil je BIC Partner of BIC licentiehouder worden?

Meer weten? Vraag naar onze voorwaarden en prijzen